Persoonlijke ontwikkeling

Piekeren, je zorgen maken, negatief denken en oordelen (vooral naar jezelf). Vermoeidheid, frustratie en onzekerheid. Of kom je iets tegen waar je geen grip op krijgt?

Zeggen dat je dit of dat niet moet doen, helpt meestal niet. Sterker nog, het maakt het vaak alleen nog maar vervelender. Je loopt vast in je eigen gedachten en patronen.
Door dieper te kijken, ervaar jij wat er werkelijk speelt. Zodat je zicht krijgt op wat belangrijk voor jou is. 

Ben jij er aan toe om het anders te doen? Je krijgt niet alleen meer inzicht, maar zult je ook lichter voelen. Je kunt meer ruimte innemen en weet hoe je de volgende stap kunt maken in je ontwikkeling. Wil jij weten hoe?

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Josita heeft een programma op maat gemaakt voor mij om mijn creatieve brein te activeren. En dat was wel nodig, want ik zat thuis met een burn-out. Buiten wandelen in de natuur is voor mij dé beste manier om te voelen, leren en te ervaren. Zij zorgde voor een programma op prachtige plekken in Amersfoort. Tijdens de sessies heb ik verschillende opdrachten uitgevoerd: zoeken naar vormen, opnieuw leren kijken, bewust worden van de tussenruimte, hoe dominant mijn ratio was. Na afloop werd ik mij bewust hoe belangrijk het is dat creativiteit een gewoon onderdeel is in het dagelijkse leven: het doet iets met een mens. De sessies hebben er voor gezorgd dat ik anders door het leven ga. Ik heb ervaren waar ik goed in ben en dat mijn ratio er voor zorgt dat ik vast komt te zitten. Na afloop voelde ik me anders, rijker. En dat is 4 maanden later nog steeds zo. Josita is een warme, liefdevolle vrouw die goed kijkt en weinig zegt. Niks is raar of vreemd. Ze oordeelt niet en ze geeft mij ruimte en daardoor kon ik ruimte innemen. En dát is het grootste cadeau dat ik kon krijgen. R.vd Beek